HÍREK

Tájékoztatás!
Kedves Pályázók!

Sajnos technikai problémák miatt, a Reál KisHősök Program 2. pályázatának szavazási időtartamát az alábbiak szerint módosítjuk.

📅Szavazás időtartama: 2022.01.31-02.11.

A beküldött anyagok feldolgozása folyamatos, amennyiben bármilyen hiánypótlásra lenne szükség, felvesszük Önökkel a kapcsolatot.

Az okozott kellemetlenségért, elnézést kérünk.

Figyelem!

Tisztelt pályázó Osztályok, Csoportok!

Hamarosan lezárul a Reál KisHősök Program II. pályázatának regisztrációs időszaka. Kérünk mindenkit, hogy a II. pályázatra szánt kreatív anyagot, legkésőbb 2022. január 17-ig töltsék fel a kishosok.real.hu microsite oldalra, vagy küldjék be számunkra e-mail formájában a marketing@real.hu e-mail címre.

A Reál KisHősök Program II. pályázatának feltételei: maximálisan kitöltött és visszaküldött pályázatátadó adatlap + kreatív munka (e-mail-ben vagy postai úton)

Fontos!!! Pályázati anyag beküldésének határideje: 2022.01.17.

Indulunk!!!

Kedves Osztályok és Ovis csoportok!

Nagyon vártátok már, és végre december 1-jén elindul a regisztráció, kezdetét veszi a Reál KisHősök Program! Pályázzatok márkalogók összegyűjtésével és kreatív pályázatok beküldésével 100.000 vagy 50.000 forint támogatásért. Mutassátok meg kreatív rátermettségeteket is, alkossatok, hiszen kis kézügyességgel is részesülhettek a pályázati összegekből. A pályázat részleteiről, aktualitásairól Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékozódhattok, itt: link