Általános iskolai osztályoddal vagy óvodai csoportoddal indulhatsz az 1. számú pályázaton, hogy részesülj az erre a pályázatra elkülönített 22.500.000 forint támogatásból.

Fontos! Amennyiben egy kiválasztott pályázaton elindultatok, egy másik pályázaton az idei tanévben már nem vehettek részt.

A pályázati alap 22.500.000 forint.

A pályázati elvárások:

1. szabály: Gyűjtsd a logókat!
Gyűjtsétek a Reál márkatermékek logóit, ezen belül is a Reál, Falusi, Hárs, Melody, Zefír, Rio logókat is. Az összegyűjtött és beküldött logók arányában a pályázó osztályok és óvodai csoportok részesülhetnek a Reál Élelmiszer által felajánlott 22.500.000 forintos összegből, a következők szerint: a korábbi évektől eltérően újdonság, hogy 100.000 Ft támogatáshoz lehet jutni 300 db Reál márka logó összegyűjtésével, és 50.000 Ft támogatásra lehet számítani 150 db Reál márka logó összegyűjtése és beküldése esetén. Az összeg szétosztása a megfelelő mennyiségű logót beküldő iskolák és óvodai csoportok között, időrendi sorrendben történik.

Kötelező! A logók beküldése mellett a sikeres pályázat feltétele, hogy az iskolások és óvodások kreatív pályamunkákat IS küldjenek a kiírásban szereplő témában, de a kreatív pályázaton való elindulás csak önmagában is lehetséges, Reál márkatermék logók gyűjtése és beküldése nélkül (2. pályázat).

2. szabály: A logógyűjtés mellett készíts és küldj be kreatív pályamunkát is!

3. szabály: Pontosan és hiánytalanul kitöltött, iskolai, óvodai bélyegzővel, aláírással ellátott Pályázat átadó adatlap beadása

Felső tagozat

A logók beküldése mellett a sikeres pályázat feltétele, hogy a felső tagozatos osztályok kreatív pályamunkákat is küldjenek a kiírásban szereplő témában, de önmagában, logógyűjtés nélkül is részt lehet venni a kreatív pályázaton.

A feldolgozandó kreatív téma: a felsős osztályokat arra kérjük, készítsenek pályázati anyagot saját lakóhelyük egyik jellegzetes vagy általuk kedvelt eleméről, helyéről, épületéről, teréről, jellemzőjéről, stb. A beküldött kreatív pályázati anyag elkészítési módja szabadon választott: lehet rajz, vers, videó, animáció, stb.

A pályázatok beküldési határideje: 2022. január 31.

Alsó tagozat

A logók beküldése mellett a sikeres pályázat feltétele, hogy az alsó tagozatos osztályok kreatív pályamunkákat is küldjenek a kiírásban szereplő témában, de önmagában, logógyűjtés nélkül is részt lehet venni a kreatív pályázaton.

A feldolgozandó kreatív téma: az alsós osztályokat arra kérjük, készítsenek pályázati anyagot saját iskolájukkal kapcsolatosan. A téma ezen belül szabadon választott, akárcsak az elkészítés módja is: lehet rajz, vers, videó, animáció, stb.

A pályázatok beküldési határideje: 2022. január 31.

Óvodások

A logók beküldése mellett a sikeres pályázat feltétele, hogy az óvodai csoportok kreatív pályamunkákat is küldjenek a kiírásban szereplő témában, de önmagában, logógyűjtés nélkül is részt lehet venni a kreatív pályázaton.

A feldolgozandó kreatív téma: az ovis csoportokat arra kérjük, készítsenek rajzot a Reálról, egy Reálban történő bevásárlásról, a Reál márkatermékekről, bármiről, ami eszükbe jut arról a témáról, hogy „Játsszunk boltosat!”. A leadandó pályázati anyag: Rajz.

A pályázatok beküldési határideje: 2022. január 31.

FONTOS: Az 1. pályázatra beküldött pályamunkák kizárólag akkor érvényesek, ha a pályázó osztály vagy óvodai csoport összegyűjti a szükséges számú Reál márka logót, melyhez mellékeli a kért kreatív pályamunkát és a kitöltött Pályázat átadó adatlapot. Beküldött logókat kreatív munka nélkül vagy beküldött kreatív munkát Reál márkalogók nélkül elfogadni nem tudunk az 1. pályázaton belül! Ha osztályoddal vagy óvodai csoportoddal az 1. pályázat valamelyikén (mindkettőn nem lehet) elindultál, az idei évben már nem indulhatsz a 2. pályázaton.

Ne feledjétek, hogy idén is új regisztrációra van szükség!

Azok részéről is, akik ezt tavaly vagy korábban már megtették. E nélkül a pályázat érvénytelen.
A regisztrációra a http://www.kishosok.hu/regisztracio linken van lehetőség.
A regisztrációt december 1-jén nyitjuk meg.

A regisztráció és pályázatok beküldésének határideje pedig:

1. pályázat esetében 2022. január 31.

Kérjük, a beküldendő pályázatra írjátok rá az „Reál KisHősök - 1.pályázat” jeligét, így biztosítva, hogy véletlenül se kavarodjon el.

Cím:
Reál Hungária Élelmiszer Kft.
H-2051 Biatorbágy, Rozália park 5-7.

Díjazás

Meghatározott támogatási összegekért lehet indulni az alábbiak szerint:

  • 100.000 Ft támogatásért 300 db Reál márkatermék logó összegyűjtése és beküldése esetén
  • 50.000 Ft támogatásért 150 db Reál márkatermék logó összegyűjtése és beküldése esetén

Minden óvoda és iskola maga döntheti el, hogy a fenti két lehetőség közül melyik támogatási összegért szeretne indulni, de fontos, hogy minden osztály vagy csoport csak egy pályázatot adhat be.

Az összeg szétosztása IDŐRENDI SORRENDBEN történik